Antena Meniu Search
x

Una dintre cele mai frumoase poliţiste din Iaşi are URGENT nevoie de sânge! Tânăra a intrat în comă după ce a căzut pe scări, în sediul POLIŢIEI!

Mihaela Abaza, fost purtător de cuvânt al IPJ Iaşi, se află în stare gravă la spital în urma unui accident care a avut loc chiar în sediul Poliţiei.

Mihaela Abaza, fost purtător de cuvânt al IPJ Iaşi, se află în stare gravă la spital în urma unui accident care a avut loc chiar în sediul Poliţiei.

Joi, după ce a ajuns la serviciu, ofiţerul de 27 de ani a căzut pe scări suferind o hemoragie intracraniană, care, asociată cu o boală de sânge pe care o avea mai de demult a făcut ca starea sa de sănătate să se înrăutăţească drastic.

"Pacienta a ajuns în UPU joi, 8 iunie, după o cădere de la acelaşi nivel, pe scări. În urma investigaţiilor, s-a observat că tânăra are un hematom subdural. Treptat, starea pacientei s-a degradat, victima devenind comatoasă. După efectuarea CT (computer tomograf, n.r.), pacienta a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie“, a declarat Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD. 

Colegii Mihaelei Abaza au demarat o campanie de sensibilizare a opiniei publice, în vederea donării de sânge. Tânăra are sânge grupa A2, RH negativ.  

Pe acelaşi subiect

"URGENT! Donare de sânge pentru colega mea Abaza Mihaela, internată la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi! Donatorii trebuie cu precădere să aibă grupa A2 negativ, să nu fie bolnavi, răciţi, să nu fi băut alcool măcar de o zi şi să nu fi luat medicamente.

Donarea de sânge se face la centrul principal, mai sus de Spitalul Sf. Spiridon, şi să specifice că donează pentru Abaza Mihaela! Mulţumesc tuturor care pot ajuta o colegă atât de dedicată meseriei şi o mamă extraordinară a unui băieţel de doi anişori care are nevoie de mama lui!“, au anunţat pe Facebook colegii Mihaelei Abaza.

bzi.ro scrie că şefii IPJ Iaşi trebuie să explice de ce nu au facut public acest accident, căzătura Mihaelei Abaza încadrându-se în categoria accidentelor de muncă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Una dintre cele mai frumoase poliţiste din Iaşi are URGENT nevoie de sânge! Tânăra a intrat în comă după ce a căzut pe scări, în sediul POLIŢIEI!