Antena Meniu Search
x

Video Una dintre victimele din dosarul fraților Tate, în vizită la cei doi milionari. La arest a venit şi iubita lui Tristan alături de fetiță

Este zi de vizită la Arestul Central, iar fraţii Tate aşteaptă să-i vadă pe cei dragi. Andrew a anunțat deja pe Twitter că va fi vizitat de patru membri ai familiei și de un cunoscut vlogger american. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 19.01.2023, 13:59

Vezi și

La arest au venit dimineaţă iubita lui Tristan Tate cu fetiţa a cărui tată ar fi milionarul britanic, dar şi o fostă angajată a fraţilor milionari, care apare în dosarul procurorilor în calitate de victimă. 

Mai sunt aşteptaţi 3 membri ai familiei, aşa cum a anunţat Andrew Tate seara trecută pe Twitter. Ar urma să ajungă şi celebrul vlogger american Adin Ross. 

Arestarea celor patru persoane în dosarul în care Andrew şi Tristan Tate sunt acuzaţi de trafic de persoane şi constituire de grup infracţional, dar şi de viol, a dat naştere la numeroase proteste. În Grecia, oamenii au ieşit în stradă şi a cerut eliberarea lor. În plus, vloggerul american a şi confirmat printr-o filmare pe YouTube faptul că vrea să vină să-l viziteze pe Andrew Tate în închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Una dintre victimele din dosarul fraților Tate, în vizită la cei doi milionari. La arest a venit şi iubita lui Tristan alături de fetiță