Antena Meniu Search
x

Video Unde mergem în vacanţa de Ziua Naţională: staţiunile din Braşov, Maramureş sau Bucovina sunt aproape pline

Cu cinci zile libere în faţă, multă lume îşi planifică deja scurta vacanţă de Ziua Naţională. Şi încă mai sunt locuri libere în staţiunile preferate de turişti.

de Angela Bertea

la 27.11.2021, 08:57

Vezi și

Cei mai mulţi au ales să-şi petreacă această mini-vacanţă de 1 decembrie la munte, iar cei care nu şi-au făcut încă rezervare trebuie să ştie că mai sunt locuri libere la Rânca şi Poiana Braşov. Acolo, gradul de ocupare este de 25%, respectiv 50%. Şi în nordul ţării, în Bucovina şi Maramureş mai pot fi făcute rezervări. Aici, gradul de ocupare este de 80%.

Rezervări au fost făcute şi pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Spre exemplu la Rânca, gradul de ocupare este de 50%, iar la Braşov, în Bucovina şi Maramureş gradul de ocupare este de 80%. Cei care aleg Poiana Braşov trebuie să ştie că atât de Crăciun, cât şi pentru Revelion gradul de ocupare este de 75%. Preţurile pentru sărbătorile de iarnă variază în funcţie de pachetul ales. Pentru Crăciun sejurile sunt mai ieftine, pentru Revelion preţurile cresc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Unde mergem în vacanţa de Ziua Naţională: staţiunile din Braşov, Maramureş sau Bucovina sunt aproape pline