Meniu
Search
x

Video "Unde te crezi aici, mă?". Bătaie cu pumni şi picioare la metrou. Un paznic a fost pus la pământ de un călător nervos

Un paznic de la metrou şi un călător s-au luat la bătaie pe peron, în stația Pipera, de pe Magistrala 2.

De Redactia Observator la 01.09.2022, 18:57
Vezi și

În imaginile filmate de un martor, se observă cum la puțin timp după ce garnitura ajunge în stație, cei doi bărbați coboară pe peron şi încep să îşi împartă pumni şi picioare. Paznicul este pus la pământ de călătorul nervos, moment în care un alt bărbat intervine pentru a pune capăt conflictului dintre cei doi.

Ce spun autoritățile

Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care 2 bărbați se agresează reciproc, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

În urma apariției în spațiul public a acestor imagini, astăzi, 31 august 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Brigada de Poliție pentru Transportul Public s-au sesizat din oficiu și au demarat verificările, în vederea identificării persoanelor implicate și stabilirii condițiilor în care a avut loc evenimentul.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și purtare abuzivă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "Unde te crezi aici, mă?". Bătaie cu pumni şi picioare la metrou. Un paznic a fost pus la pământ de un călător nervos