Antena Meniu Search
x

Shaorma preferată de români 'rezistă' presiunilor de la Bruxelles! Răspunsul venit de la Parlamentul European (Video)

Românii pot sta liniştiţi! Uniunea Europeană nu va interzice shaorma, anunţă Parlamentul European.

Vezi și

Românii pot sta liniştiţi! Uniunea Europeană nu va interzice shaorma! Toată ţara a vuit ieri când o informaţie venită de la Comisia Europeană atrăgea atenţia că vom rămâne fără shaorma, kebab sau gyros.

Autorităţile de la Bruxelles au clarificat astăzi o problemă de însemnătate naţională pentru noi. Shaorma, kebab sau gyrosul nu vor fi interzise în cadrul Uniunii Europene. Răspunsul venit de la Parlamentul European îi va bucura şi pe miile de comercianţi care prepară aceste produse de fast-food dar şi pe milioanele de români care le consumă.

Controversa este legată de interzicerea sau nu a fosfaţilor care se regăsesc în carnea folosită la prepararea shaormelor. O discuţie pe această temă va mai avea loc peste o săptămână.

Românii consumă zilnic 30 de mii de shaorme. Iar pe an se adună peste 11 milioane de bucăţi într-o industrie alimentară care se apropie de 200 de milioane de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Shaorma preferată de români 'rezistă' presiunilor de la Bruxelles! Răspunsul venit de la Parlamentul European (Video)