Antena Meniu Search
x

Video Un japonez a plătit 10.000 de euro pentru o cameră de hotel pe perioada Untold. "Tratamentul" special de care va avea parte

Festivalul Untold, care se va desfăşura în perioada 3-8 august, atrage turişti din toate colţurile lumii. Este şi cazul unui japonez care a închiriat o cameră de hotel pe toată durata festivalului.

de Redactia Observator

la 22.07.2022, 20:27

Vezi și

Şi nu orice cameră de hotel, ci un apartament exclusivist. Potrivit Monitorul de Cluj, turistul japonez va plăti 10.000 de euro doar pentru închirierea apartamentului. La un asemenea preţ, japonezul va avea parte de un tratament special: petreceri exclusiviste cu DJ, evenimente culinare inedite, cocktail bar cu băuturi special create pentru eveniment, spațiu de beauty, unde poate beneficia de servicii de make-up and hair, zonă de top-up pentru încărcarea cu bani a brățărilor și posibilitatea de a servi micul dejun la ore mai târzii.

La UNTOLD 2022 vor concerta Dimitri Vegas and Like Mike, David Guetta, ATB, Don Diablo, Hardwell, Alok, Morten, Kygo, Steve Aoki, Lost Frequences, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above and Beyond, Borgore, Dub Fx și Woodnote și alții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un japonez a plătit 10.000 de euro pentru o cameră de hotel pe perioada Untold. "Tratamentul" special de care va avea parte