Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Unul dintre cei mai diabolici criminali în serie din România, căutat de poliţişti. Petrică Ciucă a ucis şi violat patru copii

Petrică Ciucă are 46 de ani şi e autorul unor crime groaznice care au şocat întreaga ţară. Bărbatul a ucis şi violat patru copii, iar în prezent Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați îl cercetează într-un dosar de abuz sexual, însă Ciucă se sustrage anchetei. El este căutat și de Poliția din Timișoara pentru furt calificat. În ianuarie 2024, Judecătoria Timișoara i-a emis mandat de arestare preventivă în lipsă și a fost dat în urmărire generală. 

de Redactia Observator

la 23.07.2024 , 16:15

Criminal în serie din Galaţi, căutat de poliţişti. Petrică Ciucă a omorât şi violat patru copii
Criminal în serie din Galaţi, căutat de poliţişti. Petrică Ciucă a omorât şi violat patru copii

Petrică Ciucă este unul dintre cei mai diabolici criminali în serie din România. În 1999, pe când avea doar 21 de ani, a bătut, violat și ucis patru copii cu vârste cuprinse între 10 și 13 ani. Ademenea copiii în subsolul blocului în care locuia, le dădea să bea alcool, apoi îi viola și îi ucidea. Dacă opuneau rezistență, îi și bătea. 

Ancheta polițiștilor și procurorilor a reușit să probeze doar două dintre groaznicele fapte, deși pedofilul criminal a recunoscut trei. 

Petrică Ciucă a fost condamnat în 2002 la 24 de ani de închisoare, însă a fost eliberat de aproape 5 ani, pe baza legii recursului compensatoriu.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Unul dintre cei mai diabolici criminali în serie din România, căutat de poliţişti. Petrică Ciucă a ucis şi violat patru copii