Antena Meniu Search
x

Unul dintre şoferii implicaţi în accidentul din Gorj, soldat cu cinci răniţi, a fost reţinut pentru că era sub influenţa băuturilor alcoolice

Un bărbat de 50 de ani din comuna Plopşoru, judeţul Gorj, a fost reţinut pentru 24 de ore, duminică seara, după ce a fost implicat într-un grav accident de circulaţie soldat cu cinci răniţi.

de Redactia Observator

la 04.01.2021, 11:38

Şoferul reţinut are 50 de ani
O maşină în care se aflau cinci persoane s-a izbit violent de un cap de pod în accidentul din Gorj - ISU Gorj
  • Şoferul reţinut are 50 de ani.
  • Şoferul reţinut avea o alcoolemie de 1,05 la mie.

Bărbatul ar fi executat o manevră periculoasă, la ieşirea din curte, şi a obligat, astfel, un alt şofer, al unei maşini în care se aflau cinci persoane, să tragă de volan până când maşina acestuia s-a izbit violent de un cap de pod.

Accidentul s-a soldat cu cinci răniţi, inclusiv un copil de patru ani, iar trei dintre victime au fost transportate de urgenţă la spital.

Şoferul reţinut avea o alcoolemie de 1,05 la mie

Ancheta a scos la iveală faptul că şoferul de 50 de ani, care a efectuat manevra periculoasă la ieşirea cu maşina din curte, avea o alcoolemie de 1,05 la mie.

Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru vătămare corporală din culpă.

Material realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de Diana Speretoiu, corespondent Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Unul dintre şoferii implicaţi în accidentul din Gorj, soldat cu cinci răniţi, a fost reţinut pentru că era sub influenţa băuturilor alcoolice