Antena Meniu Search
x

Video Unul dintre vandalii care au tăiat anvelopele a zeci de maşini din Arad a fost surprins de camere

Poliţia din Arad este în alertă după ce zeci de şoferi din oraş s-au trezit, în această dimineaţă, că nu-şi mai pot mişca maşinile din parcare. Câţiva indivizi, încă necunoscuţi, au tăiat anvelopele autoturismelor, iar unul dintre ei a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 13.03.2024, 13:32

Vezi și

"Vorbim în total de 24 de autoturisme care au fost distruse noaptea trecută. Proprietarii maşinilor s-au trezit în această dimineaţă cu anvelopele tăiate. Autoturismele erau parcate pe o stradă din Arad", transmite Diana Speretoiu, reporter Observator.

Zeci de maşini vandalizate în Arad

"Un individ a fost surprins de mai multe camere de supraveghere în timp ce se apropie de maşini şi taie anvelopele. Deşi camerele au surprins o singură persoană, suspiciunea anchetatorilor este că au fost implicate mai multe persoane în această acţiune de vandalizare", adaugă Diana Speretoiu, reporter Observator.

"Poliţiştii de la Investigaţii Criminale din Arad, precum şi cei de la Ordine Publică au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru distrugere ca să îi depisteze pe indivizii care au tăiat anvelopele maşinilor şi să stabilească prejudiciul în acest caz", mai spune Diana Speretoiu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Unul dintre vandalii care au tăiat anvelopele a zeci de maşini din Arad a fost surprins de camere