Antena Meniu Search
x

Video "Unul era foarte grav". Filmul accidentului din Timiş în care 6 pompieri au ajuns la spital. Autospeciala nu ar fi avut sirenele pornite

Şapte persoane au ajuns la spital după un accident care a avut loc în Timiş. Şase dintre ei sunt pompieri voluntari şi se îndreptau cu autospeciala spre o intervenţie. Vehiculul a ajuns în şanţ, după ce a fost izbit de un autoturism care nu i-ar fi acordat prioritate. Poliţia a deschis un dosar penal şi investighează cazul, pentru a afla cum s-a produs mai exact accidentul. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 26.05.2024 , 07:57

Primul apel la 112 a venit la ora 15:40. Anunţa un accident grav petrecut în orașul Recaș, din Timiș, în care a fost implicată chiar autospeciala Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgență. Colegii pompierilor au ajuns imediat la fața locului. Au găsit şase colegi răniți.

Autospeciala de pompieri aflată în misiune a fost lovită în roata din spate de un autoturism care nu i-a acordat prioritate. Pentru că era încărcată cu apa, a intrat în balans iar apoi a fost aruncată în sanț.

Martor: Domnul din spate unul era foarte grav. Unul a fost aruncat jos şi unul din spate l-a scos şoferul. Am stat lângă el, că foarte rău arăta.

Vezi și

Autospeciala nu ar fi avut sirenele pornite

Pe acelaşi subiect

Pentru pompierul grav rănit a fost chemat un elicopter SMURD, care l-a transportat de urgenţă la spital. Rănit a fost și şoferul autoturismului. Rudele sale susţin că autospeciala nu avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

"Are experienţă de 20 de ani în condus, deci nicio clipa nu ma indoiesc ca nu ar fi acordat prioritate", a adăugat una dintre rudele şoferului.

Viorel Dan, ISU Timiș: În accident au fost implicate 7 persoane, din care au rezultat 7 victime, toate fiind transportate la spital constiente si cooperante autospeciala pompierilor voluntari a fost solicitata sa intervina la stingerea unui incendiu auto.

Poliţia a deschis un dosar penal şi investighează acum cazul pentru a afla cine se face vinovat de accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » "Unul era foarte grav". Filmul accidentului din Timiş în care 6 pompieri au ajuns la spital. Autospeciala nu ar fi avut sirenele pornite