Antena Meniu Search
x

Explicaţia colegilor doctoriţei din Galaţi care a intrat într-un TIR pe contrasens şi şi-a omorât mama. Femeia nu mai făcea gărzi

Accident cumplit pe un drum naţional din judeţul Galaţi. O doctoriţă a adormit la volan şi a intrat cu maşina într-un TIR. În urma impactului puternic, mama femeii, pasager în maşină, a murit, iar medicul a ajuns în stare gravă la spitalul. Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz.

de Adrian Obreja

la 25.05.2024 , 19:20

Teribilul accident a avut loc azi de dimineaţă, în jurul orei 5:30, la ieşirea din localitatea Piscu, din judeţul Galaţi. Doctoriţa de 42 de ani mergea cu mama ei spre Tecuci, când, la un moment dat, femeia a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un TIR care venea din direcţia opusă. 

Poliţiştii şi pompierii nu au găsit urme de frânare ale autoturismului la faţa locului, iar din primele cercetări reiese că şoferiţa a adormit la volan. 

Femeia de 72 de ani a murit pe loc în impact

Vezi și

În urma impactului puternic, maşina a fost avariată, iar cele două femei au rămas încarcerate. 

Pe acelaşi subiect

Cristian Ionaşcu, ISU Galaţi: Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru femeia de 72 de ani, care a decedat pe loc. După ce a fost descarcerată, femeia de 42 de ani, cu politraumatisme, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean Galaţi.

Şoferiţa care a produs accidentul este medic pediatru la Spitalul de Copii din Galaţi. Colegii ei spun că volumul de muncă şi stresul sunt la cote maxime. 

Marius Dănilă, Directorul Spitalului de Copii Galaţi: Avea o problema de sănătate şi nu mai făcea gărzi. Sindromul de burnout este real, există şi afectează mult personal. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat atunci, dar dacă ne raportăm la tot personalul medical, da, este o problemă suprasolicitarea.

Şoferul TIR-ului nu a fost rănit

La volanul TIR-ului se afla un şofer profesionist din judeţul Neamţ. Acesta nu a fost rănit în accident.

Ciprian Stoica, IPJ Galaţi: Bărbatul de 34 de ani deţine permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. La spital, după stabilizare, şi conducătoarei auto i se vor recolta mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătamare din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Explicaţia colegilor doctoriţei din Galaţi care a intrat într-un TIR pe contrasens şi şi-a omorât mama. Femeia nu mai făcea gărzi