Antena Meniu Search
x

Update! S-a deschis festivalul de parasutism organizat de TNT Brothers

Sar in gol cu pasiune! Au reflexe sigure si nu-si pierd cumpatul nici macar cand pamantul se apropie cu repeziciune. Ii leaga o pasiune comuna - parasutismul. Cei care viseaza sa sara cu parasuta, au acum sansa sa transforme visul in realitate

Vezi și

Amatorii de senzatii tari sunt asteptati la festivalul de parasutism organizat de TNT Brothers, pe aerodromul Clinceni.  De sus totul se vede mai frumos, iar dupa sute de salturi bucuria nu se altereaza, mai ales ca este amestecata cu andrenalina. “Mi se pare o chestie super pentru ca descarcarea de andrenalina pe care o simti in momentul saltului nu o vei regasi in nimic in ce faci pe pamant”, a declarat un student. “Aici e toata familia mea, inseamna libertate, sa faci ce iubesti sa te poti deconecta de tot si sa simti ca poti sa zbori”, a povestit Ioana, unul dintre instructor. Aceasta si-a luat licenta de parasutism acum sase ani. A facut o pauza doar in perioada in care a fost insarcinata. La nicio luna dupa ce a nascut s-a reintors pe aerodrom.

Parasutism nu inseamna doar saltul propriu zis. Conteaza mult si teoria, rigoarea cu care impachetezi parasuta, la sol. Pentru orice fel de problema exista intotdeauna parasuta de rezerva. Aceasta este pliata de o singura persoana, un tehnician care trebuie sa se asigure ca parasuta se va deschide daca va fi nevoie de ea.

Daca n-ati sarit pana acum cu parasuta, dar v-ar tenta o astfel de aventura aveti cinci zile la dispozitie sa transformati visul in realitate. Festivalului de parasutism organizat de TNT Brothers, pe aerodromul Clinceni este deschis pana pe 26 mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Update! S-a deschis festivalul de parasutism organizat de TNT Brothers