Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Urechiosul" s-a predat, după două zile de la incidentul şocant din Baia Mare. "Puteai să laşi un copil orfan doar ca să-ţi arăţi tu smardoiala!"

Ieri seară, în jurul orei 19.00, Florin Varga, poreclit “Urechiosul”, s-a prezentat la Poliția Municipiului Baia Mare pentru a se preda.

de Redactia Observator

la 12.06.2018 , 09:52

Ieri seară, în jurul orei 19.00, Florin Varga, poreclit “Urechiosul”, s-a prezentat la Poliția Municipiului Baia Mare pentru a se preda.

Asta după ce poliţiştii l-au căutat timp de două zile, fără succes însă. 

Interlopul băimărean a înjunghiat un tânăr, duminică dimineaţă, în Clubul de manele Amnezia de pe Bd. Bucureşti din Baia Mare.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, iar azi îl vor prezenta magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

"Florin urechiosul, ar tebuii sa fii conștient ca puteai distruge o familie și sa lași un copil orfan de tata doar ca sa îți areti tu smardoiala și sa te afirmi. In ziua de azi mai nou nu poți sa iesi nici unde ca se trezesc așa numiți interlopi sa bage cuțitul in tine fără sa le zici o vorba. 

Pur și simplu am ajuns sa trăim in jungla și sa nu avem liniște alături de familiile noastre", a transmis pe Facebook bărbatul înjunghiat.

Imediat după ce a fost atacat, tânărului i s-a acordat primul ajutor apoi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Constantin Opriş" Baia Mare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » "Urechiosul" s-a predat, după două zile de la incidentul şocant din Baia Mare. "Puteai să laşi un copil orfan doar ca să-ţi arăţi tu smardoiala!"