Antena Meniu Search
x

Urmărire ca în filme pe străzile din Constanţa după ce un student palestinian a intrat cu bolidul într-un radar NEINSCRIPŢIONAT al Poliţiei

Urmărire ca în filme pe străzile din Constanţa după ce un student palestinian a intrat în plin, cu bolidul său, într-un radar neinscripţionat al Poliţiei.

Urmărire ca în filme pe străzile din Constanţa după ce un student palestinian a intrat în plin, cu bolidul său, într-un radar neinscripţionat al Poliţiei.

Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, în timpul unui filtru al Poliţiei Rutiere.

Studentul palestinian a intrat în plin cu maşina într-un radar al Poliţiei din Constanţa

Şoferul unui autoturism marca Audi care circula cu viteză a fost surprins de radarul Poliţiei, iar agenţii au încercat să îl tragă pe dreapta. Şoferul, care s-a dovedit a fi un student palestinian, a demarat în trombă şi a fost urmărit de poliţişti.

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, în zona intersecţiei cu bulevardul Tomis, studentul a intrat în plin într-un radar neinscripţionat.

După accident, tânărul a încercat să fugă pe câmp, însă a fost prins de poliţişti. El a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, rezultatul fiind însă negativ. Pe numele său, poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Urmărire ca în filme pe străzile din Constanţa după ce un student palestinian a intrat cu bolidul într-un radar NEINSCRIPŢIONAT al Poliţiei