Antena Meniu Search
x

Video Urmărire ca în filme pentru un şofer de 21 de ani din Suceava. Poliţiştii au folosit o bandă cu ţepi întinsă pe mijlocul drumului

Urmărire ca-n filme pe o şosea din Suceava. Deşi avea permisul suspendat, un şofer de 21 de ani nu a ezitat să se urce la volan. Nici semnalele echipajului de poliţie nu l-au impresionat prea tare pe acesta.

de Redactia Observator

la 24.03.2024, 08:34

Vezi și

Tânărul a profitat de avantajul de a fi la volanul unui bolid cu mulţi cai putere şi a accelerat. Ce nu ştia însă este că agenţii au bănuit planul lui şi i-au pregătit o supriză - o bandă cu ţepi întinsă pe mijlocul drumului.

Nici bine nu a trecut şoferul peste capcană, că a şi rămas în pană. În încercarea de a scăpa nepedepsit, tânărul a părăsit automobilul şi a rupt-o la fugă.

Nu a durat mult până a fost încătuşat. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Urmărire ca în filme pentru un şofer de 21 de ani din Suceava. Poliţiştii au folosit o bandă cu ţepi întinsă pe mijlocul drumului