Antena Meniu Search
x

Video Urmărire ca-n filme în București. Bărbat oprit cu 15 focuri de armă, după ce a vrut să-și ucidă unchiul

Urmărire spectaculoasă pe străzile din Bucureşti. 15 focuri de armă au tras poliţiştii până au reuşit să îl imobilizeze pe un bărbat care şi-a ameninţat unchiul cu un cuţit. A fugit cu maşina şi nu s-a oprit decât după ce a fost împuşcat în picior. Bărbatul a fost internat în trecut la un spital de psihiatrie şi nu avea voie să se apropie de ruda sa. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 19.06.2022, 19:24

Vezi și

Puţin după orele prânzului, bărbatul de 32 de ani a ajuns în zona Aviaţiei, unde locuia unchiul său. Avea în mână o pungă cu două cuţite cu care l-a ameninţat pe acesta. Vecinii au sunat imediat la 112. 

Vecină: L-a văzut, a venit cu un cuțit mare, vărul sau când l-a văzut a sărit gardurile, prietena mea a sunat la poliție. Am înțeles că a fugit cu mașină neavând permis.

Individul nu a avut nicio frică de polițiști, deși a fost somat să oprească

Şoferul a fugit de pe strada Belizarie spre bulevardul Aerogării. Între timp, poliţiştii l-au dat în urmărire şi l-au găsit pe Drumul Naţional 1. Nu a oprit însă la somaţii şi a încercat să scape de oamenii legii. 

Pe acelaşi subiect

Alexandru Anghel, procuror: Prima dată aici pe contrasens a fost o încercare de blocare, polițiștii au tras în roțile vehiculului care se vede aici. Chiar și așa, cu pană, el și-a continuat deplasarea. A fost urmărit de un alt echipaj de poliție. 

La podul de la Otopeni a întors spre sensul de mers spre Capitală. 

Andre Rotaru, reporter Observator: După ce bărbatul nu a oprit la semnalele polițiștilor, aceștia au tras asupra mașinii. Atunci când au reușit să oprească autovehiculul și au deschis portiera, au observat că șoferul este rănit. 

Alexandru Anghel, procuror: A încercat să îi ia pistolul din mâna polițistului, fără a reuși, a încercat să iasă din mașină pe partea dreapta, polițistul a tras două focuri de armă.

Urmărire în București: 15 focuri de armă ar fi tras poliţistii în total până l-au imobilizat pe individ

Paznic: Am auzit o pocnitură, eram la jumătatea aleii. Era un cetățean jos, o doamna polițistă și un domn polițist, stăteau pe el acolo. Când am am văzut... să mă ierte Dumnezeu... 

Bărbatul a fost transportat la spitalul Militar, unde a fost operat pentru a i se extrage glonţul din coapsă. 

Andre Rotaru, reporter Observator: La aproape două ore după incident, traficul este dat peste cap, polițiștii fac eforturi astfel încât șoferii să poată trece mai repede de locul în care a fost oprită mașina. 

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă tribunalul Bucureşti

Vecin: El are probleme cu capul, nu cu unchiul lui. A luat o piatră, să îi spargă geamul la casă. Ar trebui să îi supravegheze, să le dea pastilele, era pus pe făcut rău. 

Vecin: A venit noaptea cu topoare! A spart geamul de la bloc, a spart geamul de la balcon... 

După ce va fi externat, bărbatul va fi audiat şi poate fi tras la răspundere pentru agresiune şi ultraj. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Urmărire ca-n filme în București. Bărbat oprit cu 15 focuri de armă, după ce a vrut să-și ucidă unchiul