Antena Meniu Search
x

Video Urmărire încheiată cu un accident grav pe străzile din Bucureşti. Trei poliţişti au ajuns la Urgenţe, suspectul s-a făcut nevăzut

Urmărire cu ghinion pentru trei poliţişti din Capitală. Misiunea lor s-a încheiat la spital, după ce au urmărit un şofer pe mai multe străzi. În goană, o maşină nu le-a acordat prioritate şi s-au izbit în plin. Până s-au dezmeticit din accident, suspectul a reuşit să se facă nevăzut. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 10.12.2022, 19:38

Vezi și

E deznodământul unei urmăriri eşuate în trafic. Cei trei agenţi din maşină fugăreau un şofer care nu ar fi oprit la semnalul lor. A urmat apoi o goană pe străzi după individ. Într-o intersecţie, autospeciala a fost izbită de o maşină care nu le-a acordat prioritate.

"Alergau pe cineva. Am crezut că l-au alergat pe el şi a intrat în asta."

Impactul a fost extrem de violent. Maşina de urmărire a ricoşat într-un alt autoturism parcat pe marginea drumului, chiar lângă stâlpul de electricitate care aproape că a fost pus la pământ.  Maşina ministerului de Interne a fost făcută praf. Oamenii din zonă au rămas fără energie electrică.

''Putea să se lase cu mortăciuni. Dacă intra maşina aia de poliţie direct în stâlp. Maşina aia a amortizat."

Pe acelaşi subiect

Trei poliţişti au ajuns la Urgenţe

Cei trei agenţi au ajuns la spitalul Elias şi vor rămâne internaţi 24 de ore. Sunt plini de zgărieturi şi leziuni uşoare. 

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcoltest, rezultatul fiind zero. Pe durata efectuării cercetărilor la faţa locului, traficul rutier a fost restricţionat. 

În timp ce poliţiştii îşi reveneau din şoc, individul pe care îl fugăreau a reuşit să se facă nevăzut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Urmărire încheiată cu un accident grav pe străzile din Bucureşti. Trei poliţişti au ajuns la Urgenţe, suspectul s-a făcut nevăzut