Antena Meniu Search
x

Video Urmează cel mai aglomerat weekend pe litoral. Ziua Marinei aduce mii de turişti la mare

Urmează cel mai aglomerat weekend la malul mării. Ziua Marinei aduce pe litoral sute de mii de turişti dornici de distracţie. Spre deosebire de anul trecut, festivităţile organizate vor fi cu public. Deja staţiunile şi plajele sunt extrem de aglomerate.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 13.08.2021, 13:46

Vezi și

Turiştii care vor veni în acest weekend la mare, vor găsi aglomeraţie. Atât în trafic, cât şi pe plajă. Gradul de ocupare în staţiunile de pe litoral este de 100%, aşadar cei care nu au deja o rezervare vor avea o misiune destul de dificilă. Fie trebuie să găsească un loc în care alţi turişti au renunţat, fie să găsească locuri din care alţi turişti au plecat mai devreme.

Sunt 300.000 de turişti pe litoral în acest moment, spun autorităţile. Mâine este ziua porţilor deschise în porturile militare din Constanţa, Mangalia, Brăila şi Tulcea. Pentru a putea vizita tehnica militară, turiştii au nevoie să facă dovada faptului că sunt vaccinaţi sau că au trecut prin boală sau să prezinte un test covid negativ. Iar duminică, pe 15 august, vor putea să vadă de pe faleza cazinoului din Constanţa navele militare de Ziua Marinei. Vor fi şi câteva elicoptere şi avioane militare care vor survola zona. Seara vor putea admira focul de artificii, la închiderea paradei de Ziua Marinei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Urmează cel mai aglomerat weekend pe litoral. Ziua Marinei aduce mii de turişti la mare