Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Urs ajuns în parcarea Spitalului de Urgenţă din Miercurea Ciuc. Jandarmii l-au alungat de mai multe ori (Video)

S-a dat alerta la Miercurea Ciuc, în această seară. Un urs a ajuns până în parcarea Spitalului de Urgenţă, iar jandarmii au fost nevoiţi să alunge animalul de mai multe ori.

de Redactia Observator

la 04.10.2018 , 00:02

Urs ajuns în parcarea Spitalului de Urgenţă din Miercurea Ciuc Un urs ajuns în parcarea Spitalului de Urgenţă din Miercurea Ciuc, jandarmii au fost nevoiţi să-l alunge de mai multe ori - Pixabay

S-a dat alerta la Miercurea Ciuc, în această seară. Un urs a ajuns până în parcarea Spitalului de Urgenţă, iar jandarmii au fost nevoiţi să alunge animalul de mai multe ori.

Jandarmii din Harghita au fost anunţaţi, prin numărul de urgenţă 112, că un urs se află în parcarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc. Ajunşi la faţa locului, forţele de ordine au alungat ursul înspre pădurea Jigodin. Însă, la scurt timp, ursul şi-a făcut din nou apariţia în zonă.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La aproape 30 de minute de la prima intervenţie, un nou apel a anunţat faptul că ursul s-a întors în zona Spitalului de Urgenţă, patrula de jandarmerie intervenind din nou pentru a îndepărta animalul, de această data folosindu-se şi petarde, scrie Agerpres.

Gheorghe Suciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Harghita, a precizat că jandarmii au rămas în zonă, pentru eventualitatea în care animalul s-ar reîntoarce.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Urs ajuns în parcarea Spitalului de Urgenţă din Miercurea Ciuc. Jandarmii l-au alungat de mai multe ori (Video)