Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Urs prins într-un gard de sârmă, în Buzău. Operaţiunea dramatică a autorităţilor de-a salva animalul

Un urs a rămas prins într-un gard de sârmă, în Buzău. Autorităţile locale au dus o operaţiune dramatică pentru a salva animalul.

de Redactia Observator

la 03.10.2018 , 20:39

Operaţiunea dramatică la Buzău, pentru a salva un urs prins într-un gard de sârmă - Stiridebuzau.ro

Un urs a rămas prins într-un gard de sârmă, în Buzău. Autorităţile locale au dus o operaţiune dramatică pentru a salva animalul.

Un urs care rămăsese blocat în sârmele unui gard, în zona localităţii buzoiene Lopari, a fost tranchilizat şi eliberat apoi de echipe specializate.

La intervenţie au participat specialişti AJVPS, DSVSA, Gărzii Forestiere, poliţişti, jandarmi şi de la Agenţia de Protecţie a Mediului.

Articolul continuă după reclamă

Un paznic de vânătoare al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Buzău a constatat că, în zona localităţii Lopătari, un urs adult a rămas blocat în sârmele unui gard de delimitare a unei proprietăţi private, potrivit News.ro.

Zona a fost asigurată de către poliţişti şi jandarmi până la sosirea echipei specializate care a tranchilizat animalul, iar după îndepărtarea sârmelor acesta a fost transportat şi eliberat în mediul natural.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Urs prins într-un gard de sârmă, în Buzău. Operaţiunea dramatică a autorităţilor de-a salva animalul