Antena Meniu Search
x

Curs valutar

URSULEȚUL DIN PLUȘ a băgat-o în COMĂ pe o moldoveancă! Cum a fost posibilă o așa grozăvie!

O tânără din Republica Moldova a avut parte de o experiență dramatică

de Redactia Observator

la 13.10.2015 , 13:10

O tânără din Republica Moldova a avut parte de o experiență dramatică în acest weekend. Femeia a fost implicată într-un accident și a fost în comă timp de două zile din cauza unui banal ursuleș de pluș, care era așezat pe scaunul din dreapta al autoturismului pe care-l conducea.

Femeia venea din Italia la volanul unei maşini şi se îndrepta spre ţara de origine. Pe raza orașului Câmpulung Moldovenesc, șoferișa  a pierdut controlul asupra volanului în timpul unei depăşiri.

Autoturismul Toyota condus de tânără a fost grav avariat, iar pacienat a afost în comă. Spre amuzamentul martorilor oculari adunaţi la faţa locului, în autoturismul Toyota condus de tânără, pe locul din dreapta, se afla un urs de pluş, care era prins cu centura de siguranţă.

Articolul continuă după reclamă

Tânăra din Republica Moldova circula pe direcţia dinspre Câmpulung Moldovenesc spre Vama şi a intrat în depăşirea unui vehicul greu din faţa sa. În depăşire, aceasta a vrut să mai treacă de un autoturism, însă acest şofer se angajase deja într-un viraj la stânga. Tânăra conducătoare auto a tras de volan spre stânga, însă nu a mai putut controla maşina. Autoturismul a ajuns în rigola drumului, unde a parcurs necontrolat în jur de 50 de metri.  Autoturismul a fost grav avariat în partea din faţă, iar femeia nu şi-a mai putut continua drumul la volanul acestuia.

Evenimentul a fost încadrat la tamponări, conducătoarea auto a scăpat doar cu o amendă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » URSULEȚUL DIN PLUȘ a băgat-o în COMĂ pe o moldoveancă! Cum a fost posibilă o așa grozăvie!