Antena Meniu Search
x

Acuzaţii grave la Tarom. Fostul director, Eugen Davidoiu, şi-ar fi făcut o vacanță de zeci de mii de euro pe banii companiei

Situaţie uluitoare la TAROM! Fostul director al companiei, dar şi consilierul său au cheltuit peste 20 de mii de euro într-o deplasare oficială în Mexic.

Vezi și

Situaţie uluitoare la TAROM! Fostul director al companiei, dar şi consilierul său au cheltuit peste 20 de mii de euro într-o deplasare oficială în Mexic, pe care însă au transformat-o într-o vacanţă cu familiie.

Intr-un raport al premierului Mihai Tudose se arata neregulile din Tarom. Fostul director al Tarom, Eugen Davidoiiu si consilierul Robert Dintoi au plecat cu familiile 10 zile in Cancun, Mexic in perioada 31-7 iunie, trebuiau sa participe la reuniunea cu boardul director al Skyteam.

Din analiza documentelor puse la dispozitia Corpului de control al Premierului rezulta ca cei doi nu au participat la intalnirea oficiala, desi delegatia s-a deplasat in Mexic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Acuzaţii grave la Tarom. Fostul director, Eugen Davidoiu, şi-ar fi făcut o vacanță de zeci de mii de euro pe banii companiei