Antena Meniu Search
x

Video Văduvă cu 2 copii din București, lăsată fără aproape 300.000 de euro de către un "spion" care i-a promis viața perfectă

Iubirea chiar e oarbă. O văduvă din Capitală, trecută de 50 de ani, care a crezut că şi-a întâlnit sufletul pereche, a plătit scump pentru naivitatea ei. Femeia, mamă a doi copii, a fost păcălită de un bărbat care i-a promis un viitor ca în filme şi a lăsat-o fără aproape 300.000 de euro. Individul pe care l-a întâlnit pe un site de matrimoniale pretindea că este spion şi are afaceri de milioane de euro în Italia. Însă după ce i-a dat banii şi chiar l-a condus la aeroport, individul a dispărut din viaţa femeii. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 10.02.2022, 17:34

Vezi și

Când femeia în vârstă de 54 de ani a realizat că este păcălită a apelat imediat la ajutorul unui avocat pentru a depune plângere la poliție.

Victima l-a cunoscut pe bărbat pe un site de matrimoniale, acolo unde acesta i-a promis că vrea să își refacă viața alături de ea. Individul i-a câștigat încrederea plimbând-o cu o mașină de lux, dar și ducând-o la o vilă pe care ar fi deținut-o în județul Prahova.

Femeia i-a dat o sumă uriașă "spionului italian"

Individul i-a spus că este agent secret, dar că și fiscul din Italia este pe urmele sale, motiv pentru care i-a cerut bani. Pare ireal, dar femeia a ajuns să-i dea aproape 300.000 de euro. Bărbatul a fost identificat de polițiști și urmează să fie adus la audieri. Femeia, însă, nu este sigură că își va recupera banii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Văduvă cu 2 copii din București, lăsată fără aproape 300.000 de euro de către un "spion" care i-a promis viața perfectă