Antena Meniu Search
x
LIVE

Video "Vai, Doamne! Nu da în femeie, mă!" Două familii și-au împărțit pumni și picioare pe stradă, în Maramureș, după ce au ieșit de la rugăciune

S-au rugat ce s-au rugat, iar după rugăciune a urmat o bătaie în toată regula. Imaginile cu bătaia au fost surprinse în comuna Ardusat din judeţul Maramureş unde la finalul unei adunări religioase, membri a două familii şi-au împărţit pumni şi picioare.

De Simona Vasiac la 14.03.2023, 13:05
Vezi și

Conflictul ar fi pornit de la o altercaţie între doi copii de 5 şi 6 ani.

Scandal și bătaie după rugăciune, în Maramureș

Tatăl celui de 6 ani a sunat la 112, dar până să ajungă poliţiştii, scandalul a degenerat într-o bătaie în care a fost implicat şi părintele celuilalt băiat, care tocmai ieşise de la o casă de rugăciune. 

În ziua incidentului, cei doi părinți au fost sancționați cu avertisment, pentru că și-au lăsat copiii nesupravegheați. Doar că atunci au uitat să le spună polițiștilor că s-au și bătut. Astfel, în această dimineață, după ce imaginile cu altercația au fost făcute publice, agenții le-au făcut din nou o vizită celor doi părinți, doar că niciunul dintre ei nu dorește să depună plângere.

Astfel că oamenii legii nu pot deschide un dosar penal pentrul loviri sau alte violențe. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "Vai, Doamne! Nu da în femeie, mă!" Două familii și-au împărțit pumni și picioare pe stradă, în Maramureș, după ce au ieșit de la rugăciune