Antena Meniu Search
x

Video "Vai, Doamne! Nu da în femeie, mă!" Două familii și-au împărțit pumni și picioare pe stradă, în Maramureș, după ce au ieșit de la rugăciune

S-au rugat ce s-au rugat, iar după rugăciune a urmat o bătaie în toată regula. Imaginile cu bătaia au fost surprinse în comuna Ardusat din judeţul Maramureş unde la finalul unei adunări religioase, membri a două familii şi-au împărţit pumni şi picioare.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 14.03.2023, 13:05

Vezi și

Conflictul ar fi pornit de la o altercaţie între doi copii de 5 şi 6 ani.

Scandal și bătaie după rugăciune, în Maramureș

Tatăl celui de 6 ani a sunat la 112, dar până să ajungă poliţiştii, scandalul a degenerat într-o bătaie în care a fost implicat şi părintele celuilalt băiat, care tocmai ieşise de la o casă de rugăciune. 

În ziua incidentului, cei doi părinți au fost sancționați cu avertisment, pentru că și-au lăsat copiii nesupravegheați. Doar că atunci au uitat să le spună polițiștilor că s-au și bătut. Astfel, în această dimineață, după ce imaginile cu altercația au fost făcute publice, agenții le-au făcut din nou o vizită celor doi părinți, doar că niciunul dintre ei nu dorește să depună plângere.

Astfel că oamenii legii nu pot deschide un dosar penal pentrul loviri sau alte violențe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Vai, Doamne! Nu da în femeie, mă!" Două familii și-au împărțit pumni și picioare pe stradă, în Maramureș, după ce au ieșit de la rugăciune