Antena Meniu Search
x

Valentin, tânărul român dispărut în Anglia din autocarul cu care venea acasă, a fost găsit mort

Valentin Dorel Şleapcă, tânărul de 27 de ani, din Roman, dat dispărut de familie în timp ce se întorcea în România, a fost găsit mort de poliţia britanică.

Valentin Dorel Şleapcă, tânărul de 27 de ani, din Roman, dat dispărut de familie în timp ce se întorcea în România, a fost găsit mort de poliţia britanică.

Dispariţa tânărului Valentin Şleapcă este învăluită în mister, pentru că şoferul autocarului a declarat pentru Observator.tv că, după ce şi-a pus bagajul în autocar, tânărul român a dispărut.

Valetin ar fi fost găsit mort în Anglia, într-o toaletă

Corpul fără viaţă a lui Valentin ar fi fost descoperit, spânzurat, potrivit tatălui băiatului.

Pe acelaşi subiect

Reprezentanţii firmei de transport spun că Valentin a fost aşteptat să revină la autocar, care însă, după o perioadă, a trebuit să plece în cursă şi l-au lăsat acolo.

Sora tânărului confirmă decesul

Sora lui Valentin, care se află şi ea în Marea Britanie, confirmă decesul fratelui său şi a precizat pentru Observator.tv că doi poliţişti s-au prezentat la adresa unde locuieşte şi i-au adus la cunoştină că fratele său Valentin a fost găsit decedat.

Sora lui Valentin a precizat pentru Observator.tv că va putea face mai multe declaraţii după identificarea oficială a cadavrului, programată mâine dimineaţă.

Valentin a trimis un mesaj de ajutor

Tatăl lui Valentin a anunţat dispariţia fiului său, implorând pe toată lumea să îl ajute să-şi găsească fiul.

"Fiul meu a disparut din (autocar) de pe data de 16.12. 2018 plecând din Londra. În Anglia nu a mai fost preluat de autocarul care trebuia să ajungă în România. Va rog ajutaţi-mă", ne-a scris tatăl tânărului, care a precizat că a anunţat atât autorităţile britanice, cât şi pe cele din România.

De asemenea, el spune că fiul său ar fi fost ameninţat cu moartea în microbuzul care l-a adus la autocar.

Tatăl băiatului spune că are ca dovadă un sms trimis de Valentin unui prieten, în care îi spune acestuia că anumite persoane din microbuz vor să-i ia viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Valentin, tânărul român dispărut în Anglia din autocarul cu care venea acasă, a fost găsit mort