Antena Meniu Search
x

Video Valuri de droguri pe litoral. Alţi 39 de festivalieri au ajuns la secţie, după ce au fost găsiţi cu substanţe interzise la ei

Nici în cea de-a treia zi de festivaluri la malul mării, traficanţii şi consumatorii de droguri nu s-au potolit. Aseară, alte 39 de oameni au fost găsiţi cu substanţe interzise.

de Redactia Observator

la 30.04.2023, 14:05

Vezi și

Agenţii i-au ridicat şi i-au dus la secţia de poliţie. În total, poliţiştii au prins peste 100 de persoane cu substanţe interzise în primele trei zile de distracţie pe litoral. Festivalul "Beach, please!" de la Costineşti se încheie astăzi, iar "Sunwaves" din Mamaia ţine până miercuri. 

39 de persoane care dețineau droguri, oprite să participe la festivalurile de pe litoral

În total, poliţiştii și jandarmii au aplicat în cea de-a treia zi de desfășurare a festivalurilor de pe litoral 21 amenzi în valoare de 13.890 lei, din care 18 au fost aplicate la regimul rutier.

"În ceea ce privește prevenirea și combaterea consumului ilicit de droguri, prin măsurile active de verificare, au fost oprite din a participa la festival 39 persoane, identificate având asupra lor substanțe interzise la deținere. De asemenea, reprezentanții Poliției Locale Constanța, în cooperare cu forțele Ministerului Afacerilor Interne, au depistat un bărbat asupra căruia au fost găsite substanțe interzise. În urma celor constatate, persoana a fost condusă la sediul DGPL Constanța pentru luarea măsurilor legale'', se arată într-un comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Valuri de droguri pe litoral. Alţi 39 de festivalieri au ajuns la secţie, după ce au fost găsiţi cu substanţe interzise la ei