Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vânător rănit grav după ce i-a explodat puşca în faţă, încercând să împuşte un mistreţ, în Argeş

Un afacerist din Argeș a fost rănit grav la o partidă de vânătoare. Arma, o pușcă cu un glonț, i-a explodat chiar în față.

de Redactia Observator

la 30.11.2018 , 16:19

Un afacerist din Argeș a fost rănit grav la o partidă de vânătoare. Arma, o pușcă cu un glonț, i-a explodat chiar în față.

Zeci de fragmente metalice i-au străpuns bărbia și obrazul. Medicii argeșeni spun că bărbatul va avea nevoie de reconstrucție facială. 

 Afaceristul în vârstă de 43 de ani era la vânătoare de mistreți într-o pădure din comuna Băbăna, cu mai mulți prieteni. Rănit, a reușit să strige suficient de tare încât să îl audă unul dintre vânători care a și cerut ajutor la 112.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul le-a spus tuturor că pușca i-ar fi explodat. 

Preluat de ambulanță și stabilizat, omul a fost dus la Urgența Spitalului din Pitești. Aici, doctorii i-au scos din obraz bucățile metalice vizibile, adică cele pentru care nu era nevoie să fie dus într-o sală de operație.

Doctorii vor să îl transfere la o clinică universitară pentru că spun că are nevoie de o intervenție grea pentru a-i fi îndepărtate toate resturile metalice. 

Partida de vânătoare era autorizată, iar arma deținută de bărbat era una pe care o avea legal. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Vânător rănit grav după ce i-a explodat puşca în faţă, încercând să împuşte un mistreţ, în Argeş