Antena Meniu Search
x

Vara se apropie la Divertiland Waterpark! Tu ai început să te pregătești?

Vara se apropie cu pași repezi și, oricât de ocupați ați fi cu programul zilnic și cu vremea mohorâtă de afară, trebuie sa vă pregătiți din timp pentru sosirea ei. Divertiland Waterpark cunoaște acest lucru, drept pentru care a lansat deja o ofertă irezistibilă pentru abonamentele de sezon la prețul excelent de 399 de lei.

Vara se apropie cu pași repezi și, oricât de ocupați ați fi cu programul zilnic și cu vremea mohorâtă de afară, trebuie sa vă pregătiți din timp pentru sosirea ei. Divertiland Waterpark cunoaște acest lucru, drept pentru care a lansat deja o ofertă irezistibilă pentru abonamentele de sezon la prețul excelent de 399 de lei. Ce trebuie știut, însă, este că numărul de astfel de pachete este limitat. Prin urmare, oricine își dorește o vară de neuitat ar trebui să se grăbească!

Astfel, pe lângă abonamentul la Waterpark, se va primi ca bonus și un abonament la Divertiland Playland, valabil până la sfârșitul lui 2016. Abonamentele de sezon înseamnă o vară plină de distracție la piscina cu valuri, un bronz bun pe Raul leneș, tobogane pe care te poți lua la întrecere cu prietenii, concerte și multe premii surpriză. Și pentru că experiența la distracție să fie completă, Divertiland Aqua Park se extinde anul acesta cu două piscine noi cu apă încalzită, una pentru copii și una pentru adulți unde veți putea înnota în voie.  

Află AICI cum poți beneficia și tu de o vară de neuitat!

Vara se apropie! Pregătește-te din timp, cu Divertiland!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Vara se apropie la Divertiland Waterpark! Tu ai început să te pregătești?