Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Vasile Ionel, românul de 24 de ani aflat printre prefinaliştii concursului Mister Italia. Motivul pentr ucare s-a temut iniţial să participe

Un român se numără printre prefinaliştii concursului Mister Italia. Vasile Ionel Timiș, în vârstă de 24 de ani, este pasionat de bodybuilding şi de showbiz.

de Redactia Observator

la 25.08.2023 , 14:15

Tânărul a declarat pentru presa italiană că şi-a dorit mereu să apară la televizor, dar s-a gândit că va fi criticat din cauza originilor sale româneşti. Acum însă, mama sa şi prietenii apropiaţi l-au impulsionat să facă pasul cel mare şi să se înscrie în cursa pentru Mister Italia.

Românul spune că a primit numeroase mesaje de susţinere şi de încurajare, dar bineînţeles şi comentarii negative. Cu toate acestea el nu s-a lăsat afectat şi a spus că o să lupte în continuare pentru obţinerea unuia dintre premiile importante ale competiţiei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Vasile Ionel, românul de 24 de ani aflat printre prefinaliştii concursului Mister Italia. Motivul pentr ucare s-a temut iniţial să participe