Antena Meniu Search
x

Vecinii, îngeri păzitori pentru o bătrână din Neamţ, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări. Oamenii au reuşit să o salveze înainte de sosirea pompierilor

Casă cuprinsă de flăcări, în satul Poieni - comuna Piatra Şoimului. O bătrână în vârstă de 103 ani a fost scoasă pe braţe de vecini, înainte de sosirea pompierilor, informează nspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

de Redactia Observator

la 22.12.2023, 13:03

- Shutterstock

O bătrână în vârstă de 103 ani din satul Poieni - comuna Piatra Şoimului a fost salvată de localnici, în noaptea de joi spre vineri, din casa cuprinsă de un incendiu, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

La faţa locului au intervenit pompierii Punctului de lucru Roznov, voluntarii SVSU Piatra Şoimului şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Neamţ.

"Până la sosirea forţelor de intervenţie, cetăţenii au evacuat o bătrână din interiorul locuinţei cuprinsă de flăcări. Bătrâna în vârstă de 103 ani a fost preluată de echipajul SAJ şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ. La sosirea primelor echipaje de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească şi la un adăpost pentru animale, alipit de locuinţă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, potrivit Agerpres.

În incendiu au ars cele două anexe gospodăreşti.

Jarul căzut din sobă a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Vecinii, îngeri păzitori pentru o bătrână din Neamţ, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări. Oamenii au reuşit să o salveze înainte de sosirea pompierilor