Antena Meniu Search
x

Vedetele, departe de familie de sărbători. Fuego nu a reuşit să împodobească bradul în acest an

În timp ce mulţi dintre noi petrec Crăciunul acasă, înconjuraţi de cei dragi, sunt alţii pentru care sărbătorile înseamnă tot muncă.

Vezi și

În timp ce mulţi dintre noi petrec Crăciunul acasă, înconjuraţi de cei dragi, sunt alţii pentru care sărbătorile înseamnă tot muncă. Ştefan Hruşcă, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Fuego sunt doar câţiva dintre artiştii care petrec Crăciunul pe scenă, departe de familie.

Pentru mulţi români, parcă nu e sărbătoare fără colindele lui Fuego. Iar, de ani buni, cântăreţul stă departe de familie de Crăciun, ca să-şi încânte fanii din toate colţurile ţării. 

FUEGO, artist:

Anul acesta nu reuşesc să împodobesc bradul pentru că sunt pe drumuri, aşa că voi fi alături de dumneavoastră în perioada aceasta.

Pe Ştefan Hruşcă, munca l-a adus, Crăciunul acesta, acasă. După ce le va cânta maramureşenilor, va merge să-l colinde şi pe tatăl său. 

ŞTEFAN HRUŞCĂ, artist:

Sper ca, în cele cinci zile pe care le petrec aici, să pot să colind cât mai multă lume.

Şi Ovidiu Lipan Ţăndărică petrece, de mult timp, Crăciunul pe scenă. Familia lui s-a stabilit în Germania, aşa că nu au mai făcut sărbătorile împreună de ani buni. Anul acesta, le va cânta românilor la Iaşi.  

OVIDIU LIPAN ŢĂNDĂRICĂ, artist:

Noi am trăit cu publicul atât de intens, încât ne-a devenit familie. Eu şi când merg prin ţară şi oriunde aş fi, mă simt cumva acasă. 

CĂTĂLINA SANDU, psiholog:

Deşi au recompensa din partea publicului, atât financiară, cât şi emoţională, au, totuşi, un gol sufletesc pe care trebuie să înveţe să şi-l umple.

Artiştii pot umple acest gol, spun psihologii, aducându-i pe cei dragi la spectacolele lor. 

CĂTĂLINA SANDU, psiholog:

Dacă ai vedea pe mama sau pe tata sau fiica, atunci efectiv ai uita că tu, de fapt, eşti la muncă şi nu eşti acasă cu familia.

Psihologii le recomandă artiştilor ca măcar una dintre sărbătorile de iarnă, fie Crăciunul, fie Revelionul, să o petreacă acasă, împreună cu familia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Vedetele, departe de familie de sărbători. Fuego nu a reuşit să împodobească bradul în acest an