Antena Meniu Search
x

Ministrul Vela anunță posibilitatea deschiderii altor cinci puncte de frontieră

Marcel Vela, ministrul de Interne, a anunșat că există posibilitatea deschiderii altor cinci puncte de frontieră cu Ungaria.

de Redactia Observator

la 19.05.2020, 20:16

- Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ministrul precizează că acum se intră pe Nădlac I, Nădlac II, Vărşand, Borş şi Petea, iar de miercuri s-ar putea deschide punctele de frontieră de la Cenad, Turnu, Salonta, Valea lui Mihai şi Urziceni.

"Acum se intră pe Nădlac I, Nădlac II, pe Vărşand, pe Borş şi Petea. De mâine, dacă ne înţelegem şi sper să ne înţelegem în urma discuţiilor de astăzi, se va putea intra pe Cenad, pe Turnu, pe Salonta, pe Valea lui Mihai şi pe Urziceni", a precizat Vela.

Ministrul Vela a declarat că aglomerația de la Nădlac a fost generată de românii care s-au întors în număr foarte mare în România, după încetarea stării de urgență.

"Imediat după ce a expirat timpul pentru starea de urgenţă şi totodată nu a mai fost implementată măsura carantinării şi a fost schimbată cu izolarea la domiciliu, foarte mulţi cetăţeni s-au grăbit ca să intre în Romnia la vremea respectivă", a spus ministrul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Ministrul Vela anunță posibilitatea deschiderii altor cinci puncte de frontieră