Antena Meniu Search
x

Doliu în familia băieţelului de doi ani din Timişoara, căzut de la etajul 9. Ultimele detalii dinaintea tragediei

Veşti triste vin de la Timişoara. Băieţelul de doi ani care a căzut de la etajul nouă al unui bloc a murit. Suferise leziuni grave la plămâni, ficat şi rinichi.

Vezi și

Veşti triste vin de la Timişoara. Băieţelul de doi ani care a căzut de la etajul nouă al unui bloc a murit. Suferise leziuni grave la plămâni, ficat şi rinichi. Medicii au fost nevoiţi să-l opereze, dar copilul nu a rezistat intervenţiei.

Băiatul de numai doi ani era în casă cu fratele lui geamăn şi cu tatăl lor. Nimeni nu-şi explică cum a ajuns nesupravegheat pe pervazul geamului de la dormitor.

Copilul a căzut de la o înălţime de aproape 30 de metri, peste parbrizul unei maşini parcate.

Impactul a fost amortizat de geamul securizat, iar copilul a supravieţuit căderii.

Din păcate, peste noapte, trupul firav al micuţului a cedat în timpul unei operaţii. Copilul avea răni grave la organele interne. A fost peste puterea medicilor să-l mai salveze. Poliţiştii au deschis o anchetă şi este foarte posibil ca incidentul să ajungă şi în atenţia Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Doliu în familia băieţelului de doi ani din Timişoara, căzut de la etajul 9. Ultimele detalii dinaintea tragediei