Antena Meniu Search
x

Video "Vezi că sare direct la bătaie!" Scandal între doi șoferi la Medgidia, după ce unul dintre ei s-a urcat cu mașina pe monumentul de la intrarea în localitate

Scandal cu înjurături, în această dimineață, în urma unui accident produs la intrarea în Medgidia. Doi șoferi au fost aproape să se ia la bătaie, după ce mașinile lor s-au ciocnit, iar una dintre ele a fost proiectată pe monumentul de piatră care semnalizează limita localității.

de Redactia Observator

la 06.09.2023, 14:09

Vezi și

Accidentul s-a produs în intersecția de pe DN 22C Constanța-Cernavodă, la intrarea în Medgidia, unde se face ramificația spre comuna Cuza Vodă. Potrivit martorilor, coliziunea între cele două mașini ar fi avut loc pe fondul neacordării de prioritate. 

Accident la intrarea în Medgidia. Un șofer s-a urcat cu mașina pe monumentul care semnalizează limita localității

"La accident intervine SAJ cu două echipaje tip B. Din accident au rezultat două victime, un bărbat și o femeie, ambii conștienți, stabili hemodinamic și respirator, care prezintă doar politraumatism minor la nivel toracic și cranian. Misiunea este în desfășurare în acest moment, iar intenția colegilor este de a evacua victimele, către Centrul de Primiri Urgențe Medgidia", au transmis reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

Pompierii ajunși la fața locului au deconectat bornele de la autoturisme și au asigurat un perimetru din cauza scurgerilor de combustibil. 

"La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 11.35, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 22 C, s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de o o femeie, de 22 de ani, respectiv un bărbat, de 45 de ani. Autoturismul condus de femeie a părăsit partea carosabilă, fiind proiectat într-un stâlp. În urma accidentului rutier, au fost răniți ambii conducători auto, precum și 3 pasageri. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța. 

Polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili din vina cui s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Vezi că sare direct la bătaie!" Scandal între doi șoferi la Medgidia, după ce unul dintre ei s-a urcat cu mașina pe monumentul de la intrarea în localitate