Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Viceprimar din Buzău, implicat într-un accident. Dacia unui bătrân a făcut praf maşina Mercedes a oficialului (Video)

Viceprimarul localităţii buzoiene Poşta Câlnău, aflat la volanului unui Mercedes, a fost lovit de un autoturism Dacia în centrul municipiului Buzău.

de Redactia Observator

la 15.03.2018 , 14:08

- StirideBuzau.ro

Viceprimarul localităţii buzoiene Poşta Câlnău, Marian Lazăr, aflat la volanul autoturismului personal, a fost lovit în centrul municipiului Buzău de un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 81 de ani.

'Din primele informaţii, un bărbat în vârstă de 81 de ani care venea dinspre Pomul Verde a pătruns în intersecţie fără a respecta culoarea roşie a semaforului şi a intrat în coliziune cu un automobil condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani din comuna Poşta Câlnău', a anunţat Biroul de presă al IPJ Buzău.

Şoferul de 81 de ani, care se afla la volanul unei maşini Dacia 1310, a intrat în coliziune cu un Mercedes condus de viceprimarul din Poşta Câlnău, care se deplasa regulamentar din direcția Unirii către Centru, scrie presa locală. În urma impactului, ambele maşini au fost grav avariate.

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit IPJ Buzău, octogenarul a fost rănit uşor, ambele maşini fiind avariate. Sursa citată a mai precizat că 'poliţiştii iau în calcul ca octogenarului să i se fi făcut rău la volan'.

Sursa: Agerpres, StirideBuzau.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Viceprimar din Buzău, implicat într-un accident. Dacia unui bătrân a făcut praf maşina Mercedes a oficialului (Video)