Antena Meniu Search
x

Tânărul din Piteşti, aruncat din maşină după ce a murit, s-a drogat cu ceai de salvie stropit cu etnobotanice (Video)

Tânărul din Piteşti, care a fost aruncat din maşină de prieteni după ce a murit, s-a drogat cu ceai de salvie stropit cu substanţe etnobotanice.

Tânărul din Piteşti, care a fost aruncat din maşină de prieteni după ce a murit, s-a drogat cu ceai de salvie stropit cu substanţe etnobotanice.

În această dimineaţă, procurorii DIICOT au efectuat trei percheziţii domiciliare în Piteşti şi Slatina în dosarul deschis după moartea tânărului găsit mort pe o stradă din Piteşti.

Potrivit anchetatorilor, drogurile consumate de tânăr au fost cumpărate de la un traficant din Slatina.

Pe acelaşi subiect

Potrivit anchetatorilor, traficantul "a achiziționat on-line diverse substanțe cu efect psihoactiv, substanţe care ajungeau la acesta prin intermediul firmelor de coletărie, sub formă lichidă. În continuare, suspectul a procurat material vegetal din farmacii, ceai de salvie sau 'damiana' pe care îl stropea cu lichidul cumpărat în modul mai sus menționat, folosind o proporție de aprox. 10mg de lichid la 30 de grame de material vegetal. Ulterior, suspectul a comercializat materialul vegetal către diverși consumatori de pe raza judeţului Argeş, în cantități de de 0,25 grame de substanță, contra sumei de 25 de lei".

Tânărul din Piteşti, aruncat din maşină după ce a murit, s-a drogat cu ceai de salvie stropit cu etnobotanice

În seara de 11 martie, patru tineri din Piteşti, inclusiv cel care a murit şi a fost abandonat pe stradă, au mers în Slatina şi au cumpărat cinci plicuri de ceai de salvie tratat cu substanţe etnobotanice pentru care au plătit 50 de lei.

"Pe drumul de întoarcere către Piteşti, aceştia au consumat întreaga cantitate de etnobotanice iar unul dintre ei a intrat în stare de somnolenţă, fără a fi conştient. În această stare, victima a fost coborâtă din autoturism şi aşezată pe un trotuar din zona blocului nr. 2 situat  pe strada Aleea Teilor din municipiul Piteşti, loc în care, la scurt timp, a fost găsită decedată", se arată într-un comunicat al DIICOT.

În urma percheziţiilor, procurorii au descoperit un kilograme de droguri, suma de 4.500 de lei, telefoane mobile şi ustensile folosite la porţionarea şi ambalarea drogurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânărul din Piteşti, aruncat din maşină după ce a murit, s-a drogat cu ceai de salvie stropit cu etnobotanice (Video)