Antena Meniu Search
x

Victimele accidentului cu 5 morți din Vaslui sunt tineri cu vârste între 17 și 34 de ani

Victimele accidentului mortal din Bădeana, Vaslui, au fost identificate și au vârstele între 17 și 34 de ani. Patru dintre cei cinci morți erau în aceeași mașină. Alte 7 persoane au fost rănite.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 30.06.2019, 09:54

Echipe de salvare la locul accidentului din Vaslui
Victimele accidentului mortal din Vaslui sunt tineri cu vârste între 17 și 34 de ani - Observator

Victimele accidentului mortal din Bădeana, Vaslui, au fost identificate și au vârstele între 17 și 34 de ani. Patru dintre cei cinci morți erau în aceeași mașină. Alte 7 persoane au fost rănite.

La câteva ore după impactul devastator produs pe raza localității vasluiene Bădeana, comuna Tutova, echipele de intervenție au identificat toate cele 12 victime.

În mașina de Bacău, care a provocat accidentul erau cinci tineri, toți originari din Galați, iar patru dintre ei nu au supraviețuit. Este vorba despre șoferul de 31 de ani, un tânăr de 26 de ani și o adolescentă de 17 ani din localitatea Gohor. O altă adolescentă de 19 ani din mașină era din Priponești, tot județul Galați. O altă fată din Priponești, de 15 ani, e grav rănită.

În mașina de București, izbită în plin de automobilul de Bacău se aflau tot 5 persoane. Șoferul, un tânăr de 34 de ani din Iași a murit. O copilă de 13 ani și o femeie de 35 de ani, tot din Iași, sunt rănite. Ceilalți pasageri, o tânără de 33 de ani din Siret și un tânăr de 35 de ani din Bacău sunt, de asemenea, răniți.

A treia mașină lovită în accidentul din Bădeana avea ca ocupanți doi soți din Bulgaria, un tânăr de 35 de ani și o tânără de 32 de ani, care au fost răniți.

Surse din anchetă spun că mașina de Bacău, ai cărei ocupanți se duceau în vacanță în Grecia, a intrat într-o depășire neregulamentară și circula cu viteză. A lovit în plin mașina de București, iar apoi, în carambol, a fost izbit și automobilul de Bulgaria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Victimele accidentului cu 5 morți din Vaslui sunt tineri cu vârste între 17 și 34 de ani