Antena Meniu Search
x

Video Victimele accidentului de la Pasajul Unirii, transportate la cinci spitale din Capitală. Peste 20 de persoane sunt rănite

Un accident grav a avut loc, vineri, în Pasajul Unirii din Capitală, în care a fost implicat un autocar care transporta 47 turiști greci. Șoferul ar fi încercat să treacă nerespectând limita de înălţime. În urma accidentului, o persoană a decedat, iar peste 20 de persoane au fost rănite. Victimele cumplitului accident au fost transportate la cinci spitale din Capitală şi sunt sub atenta supraveghere a medicilor. În unităţile medicale au fost aduşi şi mai mulţi translatori. 

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 23.12.2022, 19:30

Vezi și

Vorbim despre 1 mort şi cel puţin 20 de persoane rănite, în stări diferite, spre exemplu 10 persoane au fost transportate la Spitalul Universitar, acestea însă sunt cooperante şi conştiente, la Spitalul Floreasca au fost aduse 4 persoane, două în stare extrem de gravă, iar celelalte două în stare stabilă.

La Spitalul Bagdasar Arseni au ajuns 6 persoane, dintre care 2 copii, la Spitalul Militar 2 persoane, iar la Spitalul Sf. Ioan alte două victime. Trebuie spus că, pe lângă SMURD, la faţa locului au intervenit şi 10 ambulanţe. Au fost suficient de multe resurse astfel încât oamenii să fie salvaţi şi să ajungă în timp util la spital. La Spitalul Floreasca au ajuns şi reprezentanţi ai Ambasadei Greciei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Victimele accidentului de la Pasajul Unirii, transportate la cinci spitale din Capitală. Peste 20 de persoane sunt rănite