Antena Meniu Search
x

Video Victor Piţurcă, sub control judiciar. A fost eliberat din arest, dar s-a întors la DNA pentru audieri

Victor Piţurcă a scăpat de arestul preventiv în ancheta care-l vizează şi pe şeful Romarm. Procurorii DNA care-l anchetează pe fostul selecţioner al României în dosarul privind achiziţia de echipamente medicale şi măşti de protecţie în perioada pandemiei nu au cerut arestarea lui Piţurcă. Iniţial reţinerea a fost făcută sub acuzaţia de cumpărare de influenţă. Fostul selecţioner va fi cercetat sub control judiciar, aşa că a ieşit liber, pe uşa Arestului Central al Poliţiei. Între timp, şi fiul fostului selecționer, Alexandru Piţurcă, a ajuns astăzi la DNA, fiind pus sub urmărire penală. La audieri a fost adus şi şeful Romarm. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 31.01.2023, 16:29

Vezi și

În jurul orei 11, Victor Piţurcă a fost lăsat liber şi a ieşit din Arestul Capitalei. În jurul orei 13 a expirat ordonanţa de reţinere în cazul lui Gabriel Ţuţu, directorul Romarm. Gabriel Ţuţu şi fiul lui Piţurcă sunt acum la audieri la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal Victor Piţurcă a revenit şi el la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. La intrarea în instituţie, el nu a dorit să facă declaraţii în faţa jurnaliştilor.

Piţurcă a spus că nu are nicio vină

La ieşirea din arest, în cursul dimineţii, Piţurcă a spus că nu are nicio vină, că nu are treabă cu dosarul, o atitudine pe care a menţinut-o şi în faţa anchetatorilor, în timpul audierilor DNA. Piţurcă rămâne totuşi sub control judiciar, iar fiul acestuia a fost pus sub urmărire penală.

Dosarul în care Victor Piţurcă a fost reţinut, alături de directorul Romarm, se referă la achiziţia de echipamente medicale în pandemie. Vorbim mai exact de măşti de protecţie, care erau destinate spitalelor militare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Victor Piţurcă, sub control judiciar. A fost eliberat din arest, dar s-a întors la DNA pentru audieri