Antena Meniu Search
x

Victoraş Micula zboară cu 220 km/oră, pe centura Oradea. Drifturi, curse de maşini şi un AK-47 în Ferrari (Video)

Victoraş Micula, fiul milionarului bihorean Viorel Micula, a comis o nouă aroganţă. Tânărul teribilist a fost filmat făcând drifturi şi zburând cu un Ferrari de sute de cai putere, pe Centura Oradea.

Victoraş Micula, fiul milionarului bihorean Viorel Micula, a comis o nouă aroganţă. Tânărul teribilist a fost filmat făcând drifturi şi zburând cu un Ferrari de sute de cai putere, pe Centura Oradea.

Victoraş Micula, beizadeaua care a mers cu elicopterul să se roage la mormântul părintelui Arsenie Boca Victoraş Micula a fost filmat zburând cu peste 200 de km/oră şi făcând drifturi la volanul unui superb Ferrari roşu.

La cursa de maşini de pe Centura Oradea ar mai fi participat şi Ovidiu Pop, un tânăr sătmărean de doar 25 de ani, foarte cunoscut, fondator al unei firme de IT.

Imagini din timpul cursei au fost postate pe Instagram şi de vlogerr-ul orădean, Halacu Virgil - gajukyd, care confirmă că la volan era Victoraş Micula.

Cel care ne-a trimis înregistarea spune că totul s-a întâmplat aseară, pe Centura Oradea. Mai mult, se pare că în bolidul lui Victoraş Micula se afla şi o puşcă airsoft AK-47.

Cu puşca scoasă pe geamul maşinii

La sfârşitul anului trecut, fiul milionarului Viorel Micula a fost în centrul atenției publice, după ce postat pe o rețea de socializare un video în care apare cu puşca scoasă pe geamul maşinii şi cu un pui de leu pe bord.

Alături de imagine, băiatul de bani gata scria: “Am lei, dar numai în bancnote“.

Victoraş Micula, filmat cu un pui de leu şi cu puşca cu lunetă în maşină

Victor Micula a negat că postarea i-ar aparţine, pretinzând că ar fi fost publicată de altcineva.

Polițiștii bihoreni s-au sesizat și au deschis o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Victoraş Micula zboară cu 220 km/oră, pe centura Oradea. Drifturi, curse de maşini şi un AK-47 în Ferrari (Video)