Antena Meniu Search
x

Video şocant din avionul în care un român a deschis uşa în zbor. Curajul unui alt român a salvat zeci de vieţi (Video)

Un incident halucinant a avut loc într-un avion al companiei Ryanair, pe ruta Bucureşti-Roma, care a pus în pericol vieţile tuturor pasagerilor.

Video din avionul în care un român a deschis uşa în zbor. Curajul unui alt român a salvat zeci de vieţi (Video)
Video din avionul în care un român a deschis uşa în zbor. Curajul unui alt român a salvat zeci de vieţi (Video)

Un incident halucinant a avut loc într-un avion care zbura pe ruta Bucureşti-Roma.

Un tânăr din Oneşti a pus în pericol vieţile tuturor pasagerilor şi s-a aflat la un pas de a declanşa o tragedie aviatică, după ce ar fi reuşit să deschidă parţial uşa avionului, înainte de aterizare.

Bodolică Iulian, un alt român aflat în avion, a fost primul care şi-a dat seama ce se întâmplă şi a reacţionat fulgerător, sărind pe individ şi imobilizându-l.

Iulian a acţionat cu curaj, deşi tânărul care încerca să provoace o tragedie era destul de solid. În ajutorul lui au sărit imediat şi colegii săi de formaţie. Toţi mergeau la Roma, pentru a cânta la un eveniment.

"S-a auzit un sunet puternic de absorbţie, de vacuum"

Iulian a povestit pentru Observator.tv exact ce s-a întamplat în avionul Ryanair.

"Pe data de 14.04.2018 am plecat catre Roma impreauna cu formatia mea, pentru a canta la un eveniment. In timpul zborului, aproape de aterizare, cu vreo 20 de minute, eu stăteam in picioare. Locul meu in avion era 9D. Colegii mei erau pe randul 5. Eu stateam de vorba cu colegii mei şi eram singurul care stătea in picioare. Am auzit multe tipete, am intors capul, m-am oprit cu privirea la băiatul ăsta. Cateva persoane au fugit in spatele avionului. Era cu mainile pe usa si inainte, cand a tipat lumea, s-a auzit un sunet de absorbtie. Eu am crezut ca el tine de usa avionului să nu se deschidă, dar cand m-am uitat mai bine la el, el de fapt voia s-o deschidă. Cand l-am vazut ca trage de mâner am sarit pe el si l-am aruncat jos. Toata lumea m-a ajutat dupa ce am rezolvat. Eram cu fratele meu, l-am tinut jos. In momentul in care l-am trantit a început să ţipe că ca e bolnav psihic şi nu si-a luat pastilele. In momentul ala au venit si stewardesele. El vorbea cu mine, dar eu nu intelegeam, eram ocupat sa-l imobilizez. Mă tot ruga să nu-l omor"

"Am tras vreo 4 inşi de el"

"Iulian spune că avionul nu a aterizat imediat, ci a mai stat în aer cel puţin 20 de minute, pentru că individul nu era pe scaun. Am tras vreo 4 insi de el, era mare, se prinsese cu mâinile şi cu picioarele de podea, de scaune. Am tras de el de credeam că-i rup piciorul. A cedat într-un final şi l-am pus pe scaun cu forta, i-am pus centura, ca sa poata pilotul sa aterizeze. După aterizare, a venit cineva de la politie în avion, ne-a audiat, am dat declaratii. Apoi a comorat toata lumea, am coborat si eu, am dat alte declaratii. Din ce am înţeles, tânărul este din Oneşti şi ar avea probleme psihice", a declarat Bodolică Iulian pentru Observator.tv.

Potrivit lui Iulian, tânărul care ar fi încercat să provoace o tragedie era dat dispărut de părinţii săi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Video şocant din avionul în care un român a deschis uşa în zbor. Curajul unui alt român a salvat zeci de vieţi (Video)