Antena Meniu Search
x

Video cu o tânără care încearcă să dea foc steagului Ungariei, la sediul UDMR Bihor din Oradea

Un video cu o tânără care încearcă să dea foc steagului Ungariei, arborat la sediul UDMR Bihor, a declanșat un val de reacții în mediul online.

Video cu o tânară care incearcă să de-a foc steagului Ungariei, la Oradea

Un video cu o tânără care încearcă să dea foc steagului Ungariei, arborat la sediul UDMR Bihor, a declanșat un val de reacții în mediul online.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar imaginile au fost postate pe Facebook pe pagina formaţiunii, "RMDSZ Bihar Megye".

În imagini se vede cum tânăra, urcată pe o masă, încearcă să dea foc cu o brichetă steagului roş-alb-verde arborat la intrarea în sediul UDMR Bihor din Pasajul Vulturul Negru din Oradea.

Steagul nu ia foc, iar cel care filmează se apropie de aceasta şi o convinge să se dea jos de pe masă.

Pe acelaşi subiect

"Unii nu sunt capabili la o convieţuire în pace. Această filmare a fost realizată de un tânăr, în noaptea de sâmbătă spre duminică. O tânără a încercat să aprindă drapelul maghiar, dar nu a reuşit pentru că a fost oprită de tânărul care o filma", este mesajul care însoţeşte videoclipul, pe pagina de Facebook a UDMR Bihor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Video cu o tânără care încearcă să dea foc steagului Ungariei, la sediul UDMR Bihor din Oradea