Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elev al Şcolii de Poliţie Câmpina, prins la furat gablonţuri în mall. Tânărul de 19 ani a şterpelit inele de 50 de lei

Un elev al Şcolii de Poliţia Câmpina s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins la furat într-un mall din Ploieşti. Băiatul de 19 ani ar fi şterpelit trei inele, gablonţuri, în valoare de 50 de lei.

de Veronica Micu

la 02.03.2020 , 08:16

Viitorul poliţist a fost prins la furat gablonţuri în Mall Ploiești Shopping City Elev al Şcolii de Poliţie Câmpina, prins la furat gablonţuri în mall. Tânărul de 19 ani a şterpelit inele de 50 de lei - Facebook

Un elev al Şcolii de Poliţia Câmpina s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins la furat într-un mall din Ploieşti. Băiatul de 19 ani ar fi şterpelit trei inele, gablonţuri, în valoare de 50 de lei.

Tânărul a fost prins de agenții de pază ai mall-ul Ploiești Shopping City în timp ce fura bunuri dintr-un magazin. Potrivit unor surse apropiate anchetei, elevul a încercat să fure trei inele, în valoare totală de 50 de lei.

Polițiștii au fost sesizați de reprezentanții firmei de pază și au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Articolul continuă după reclamă

Viitorul poliţist, cercetat disciplinar

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În plus, la nivelul Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina fiind demarată  procedura de cercetare disciplinară, urmând a fi dispuse măsuri în consecință".

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Elev al Şcolii de Poliţie Câmpina, prins la furat gablonţuri în mall. Tânărul de 19 ani a şterpelit inele de 50 de lei