Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Vila unde milionarul Adrian Kreiner a fost torturat şi asasinat este scoasă la vânzare. E printre cele mai scumpe proprietăţi din Sibiu

Una dintre cele mai scumpe proprietăţi din Sibiu a fost scoasă la vânzare. Este vorba despre vila omul de afaceri Adrian Kreiner, care anul trecut a fost jefuit şi ucis de trei indivizi care i-au intrat în locuinţă în mijlocul nopţii. 

de Iulia Pop

la 04.10.2024 , 13:51

Clădirea beneficiază de facilităţi de lux şi se vinde complet mobilată şi utilată. În anunţ scrie că intră în categoria caselor inteligente cu sisteme de iluminat, climatizare, sistem anti-efracţie şu supraveghere video. A fost construită în anul 2015 şi are aproape 500 de mp şi un teren de peste 700 de mp. Preţul de vânzare este de 2,1 milioane de euro. Vorbim de una dintre cele mai scumpe proprietăţi din Sibiu. Din anunţul publicatde agenţia imobiliară aflăm că vila are la parter un un living cu loc de luat masa, bucătărie, camere tehnică şi garaj, iar la etaj două dormitoare matrimoniale sunt ambele cu dressing, un birou, o spălătorie cu acces la terasă, o baie spaţioasă şi o ieşire pe terasă.

Aproape un an de la crima care a şocat o ţară întreagă

Agenția imobiliară care a scos-o la vânzare nu a dorit să ofere informații suplimentare.

Vezi și

În 6 noiembrie 2023, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro. În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri. Cei trei criminali ai omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, au fost trimişi în judecată. Doi dintre ei sunt deja în arest preventiv, al treilea, Cosmin Zuleam, despre care se crede că ar fi liderul grupării, este căutat în continuare. Ancheta în acest caz a dezvăluit detalii şocante despre planurile acestora. 

Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Vila unde milionarul Adrian Kreiner a fost torturat şi asasinat este scoasă la vânzare. E printre cele mai scumpe proprietăţi din Sibiu