Antena Meniu Search
x

Video Motivul pentru care Cristian Minae, suspectat că l-a torturat și ucis pe Adrian Kreiner, a acceptat să fie adus în țară

Încă unul dintre autorii crimei care a îngrozit România toamna trecută ajunge în faţa anchetorilor. Un bărbat de 36 de ani, care l-a torturat până la moarte pe omul de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu, împreună cu doi complici, va fi adus în ţară din Irlanda, unde a fugit după asasinat. Din filmul crimei lipseşte, însă, al treilea atacator. Procurorii nu au aflat încă unde se ascunde. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 20.04.2024, 19:32

Vezi și

Cristian Marian Minae este al doilea suspect care pe care îl vor interoga anchetatorii, la jumătate de an după crima care a stârnit un val de emoţie în toată ţara. Împreună cu cei doi complici ai lui, cu feţe ascunse sub cagule, Minae a intrat în vila lui Adrian Kreiner, antreprenor prosper, în vârstă de 50 de ani, cu afaceri în industria de componente auto şi investiţii în criptomonede. Tâlharii şi-au legat victima de mâini şi picioare şi au bătut-o că să le spună unde ţine banii. Bărbatul a leşinat din cauza torturii, iar hoţii au i-au furat ceasuri de 200.000 de euro.

  • Bogdan Dinu, reporter Observator: Imediat ce autoritățile din România și cele din Irlanda vor stabili o dată de extrădare, Cristian Marian Minae va fi adus pe Aeroportul Otopeni, flancat de mascați. De aici va fi dus într-un centru de reținere și arest preventiv.

Uciderea lui Adrian Kreiner. Suspectul de crimă a fost de acord să fie extrădat

Cel mai probabil, mizează pe faptul că dacă recunoaşte acuzaţiile ar putea primi o condamnare cu o treime mai mică. 

Pe acelaşi subiect
  • Alina Gorghiu, ministrul Justiției: De luni vom începe procedurile de predare. Poliția Română, ANP, Ministerul Justiției vă asigur că vor fi foarte atente pentru ca întregul sistem de predare să se procedeze în bună regulă.

Minae a fost arestat la două săptămâni după crimă, în Irlanda. Aproape în același timp, Laurențiu Ghiță, al doilea suspect, era prins la 500 de kilometri distanță în Scoția şi extrădat la sfârşitul anului trecut. Al treilea suspect, Cosmin Zuleam, este în continuare de negăsit. Poliţiştii l-au dat în urmărire internațională. Bănuiesc că s-ar ascunde în vestul Europei sau în Statele Unite.

Adrian Kreiner a fost omorât în vila din Sibiu la finalul anului trecut

Atacul a avut în timpul nopţii, când după zile întregi de filaj dintr-o casă părăsită de vizavi, cei trei indivizi înarmaţi şi mascaţi, au sărit gardul reşedinţei de lux şi au intrat înăuntru pe o fereastră. Afaceristul avea 50 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Motivul pentru care Cristian Minae, suspectat că l-a torturat și ucis pe Adrian Kreiner, a acceptat să fie adus în țară