Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vine URGIA peste toată România! COD GALBEN de ploi şi VIJELII! Avertismentele meteorologilor

S-a racit brusc. La amiază, au fost 34 de grade celsius. Acum, sunt 20 de grade, deci cu 14 grade mai putin, iar diferenta apare in doar cateva ore. De altfel, asta se va intampla in aproape toata tara, atrag atentia meteorologii. Aerul cald, tropical, va fi inlocuit cu aer rece. De la 35-36 de grade, vom avea temperaturi de luna mai.

de Redactia Observator

la 25.07.2017 , 00:57

S-a racit brusc. La amiază, au fost 34 de grade celsius. Acum, sunt 20 de grade, deci cu 14 grade mai putin, iar diferenţa apare în doar câteva ore. De altfel, asta se va întampla in aproape toată ţara, atrag atentia meteorologii. Aerul cald, tropical, va fi inlocuit cu aer rece. De la 35-36 de grade, vom avea temperaturi de luna mai.

Specialistii au emis şi avertismente. Din această seară - până miercuri dimineaţă - 30 de județe din Banat, Oltenia, Transilvania, nord-vestul Moldovei şi vestul Munteniei vor fi sub cod galben de ploi şi vijelii. Va ploua in cateva ore cât în jumătate de lună. Iar la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost activat deja un plan de intervenţie. Aproape 3000 de pompieri sunt pregătiţi să intervina

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Vine URGIA peste toată România! COD GALBEN de ploi şi VIJELII! Avertismentele meteorologilor