Antena Meniu Search
x

Violenţă extremă în trafic, pe un drum naţional din Iaşi! Şoferul unui Range Rover, aproape să producă o tragedie (Video)

Camera video montată pe bordul unei maşini a suprins scene şocante pe un drum naţional din Iaşi. 

Violenţă extremă în trafic, pe un drum naţional din Iaşi. Şoferul unui Range Rover, aproape să producă o tragedie

Camera video montată pe bordul unei maşini a suprins scene şocante pe o şosea din România. S-a întâmplat în urmă cu câteva zile, pe un drum naţional din Iaşi.

Şoferul unui Range Rover înmatriculat în Iaşi a executat manevre extrem de periculoase, fiind la un pas să provoace o catastrofă rutieră.

Materialul video a fost postat pe Facebook în 19 decembrie. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"IS-57-CMC - Un sofer inconstient...

Am permis auto din 1996, dar asa ceva nu am vazut pana acum! Sicanare in trafic ( B-193-MCA a fost la un pas de acrosare ) si , bineinteles, fuga de raspundere!

Masina politiei ( MAI 44929 ) a intors si a plecat in urmarirea sa..

Vedeti tot filmul si distribuiti - pentru ca asemenea oameni nu au voie sa iasa cu masina pe strada!", este mesajul care însoţeşte postarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Violenţă extremă în trafic, pe un drum naţional din Iaşi! Şoferul unui Range Rover, aproape să producă o tragedie (Video)