Antena Meniu Search
x

Violenţă extremă: Un bărbat din Sălaj a lovit din senin o ambulanţă cu pumnii și picioarele. Mai are 3 dosare penale pentru distrugere

Incident şocant în plină stradă: Un bărbat de 35 de ani a lovit cu pumnii și picioarele o ambulanță oprită într-o intersecție de pe DN 19/B, Marca – Șimleu Silvaniei, județul Sălaj. Individul mai are trei dosare penale, toate pentru distrugere.

de Redactia Observator

la 25.01.2023, 15:45

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din Zalău, că, în timp ce conducea pe DN 19/B, pe direcția Marca – Șimleu Silvaniei, o mașină aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Sălaj, o persoană necunoscută a lovit cu pumnii și picioarele autospeciala, în momentul în care a oprit într-o intersecție, distrugând oglinda retrovizoare și parbrizul.

''În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Nușfalău au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un bărbat de 35 de ani, din localitatea sălăjeană Nușfalău. Acesta mai este cercetat de polițiștii din Nușfalău încă în trei dosare penale, tot pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru amenințare'', informează IPJ Sălaj.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Violenţă extremă: Un bărbat din Sălaj a lovit din senin o ambulanţă cu pumnii și picioarele. Mai are 3 dosare penale pentru distrugere