Antena Meniu Search
x

Vizita Papei Francisc la Iaşi, înscrieri pentru un loc cât mai aproape de Sfântul Părinte

Primii pelerini care vor să fie cât mai aproape de Sfântul Părinte şi-au trecut deja numele pe liste. Ei vor primi un bilet gratuit sau o invitaţie pentru întâlnirea pe care Papa Francisc o va avea cu credincioşii, în faţa Palatului Culturii.

Vezi și

Primii pelerini care vor să fie cât mai aproape de Sfântul Părinte şi-au trecut deja numele pe liste. Ei vor primi un bilet gratuit sau o invitaţie pentru întâlnirea pe care Papa Francisc o va avea cu credincioşii, în faţa Palatului Culturii. Mulţi tineri îşi doresc să fie voluntari şi să ajute la organizarea evenimentului care va intra în istoria oraşului.

Pe listele deschise la bisericile şi parohiile catolice şi-au trecut astăzi numele cei ce îşi doresc un loc cât mai aproape de scena pe care va urca, în centrul Iaşului, Papa Francisc. Doi tineri părinţi şi copilul lor numără zilele până la întâlnirea cu Sfântul Părinte. 

O persoană îşi poate înscrie pe listă şi prietenii sau rudele, la cea mai apropiată parohie din Iaşi. Pentru oaspeţii de peste hotare, organizatorii se gândesc şi la posibilitatea înscrierii online.

Peste 150 de mii de oameni vor veni pe 1 iunie la Iaşi să-l întâlnească pe Papă. Organizatorii se aşteaptă şi la un număr mare de voluntari. 

Listele de înscrieri pentru biletele gratuite se vor închide, cel mai probabil, cu o zi înainte de vizitei Papei la Iaşi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Vizita Papei Francisc la Iaşi, înscrieri pentru un loc cât mai aproape de Sfântul Părinte