Antena Meniu Search
x

Video "Voiam să îi fac o poză". Turistă din Scoţia, la un pas să fie sfâşiată de urs pentru o fotografie. Cum s-a petrecut incidentul de la Barajul Vidraru din Argeş

Pericol în zona Barajului Vidraru din Argeş, după ce o turistă din Scoţia a fost muşcată de urs în această după-amiază. Femeia a făcut o greşeală pe care mulţi o facem, din inconştienţă ori în euforia vacanţei. A scos mâna pe geamul maşinii ca să fotografieze animalul sălbatic. De pe patul de spital, victima a făcut şi câteva declaraţii. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 22.04.2024, 17:28

Vezi și

Turistă-reporter: - Am venit din Scoția.

- Mâna vă e bine?

- Nu chiar...

- Eram în mașină, voiam să îi fac o poză. Apoi ursul s-a apropiat de fereastră.

Pe acelaşi subiect

Muşcată de urs pentru o poză

Femeia se simte bine, a ajuns conștientă la spital, are răni la mâna dreaptă. În paralel, jandarmii s-au organizat cu mai multe echipaje pentru a alunga ursul din zona respectivă. 

De asemenea, a fost emis și un mesaj Ro-Alert, prin care autoritățile să avertizeze populația de prezența ursului. Medicii spun, așadar, că starea femeii nu este una gravă. Am și ascultat-o împreună puțin mai devreme. 

Autoritățile ne recomandă, însă, ca în cazul în care ne întâlnim cu animale sălbatice să avem grijă și să evităm apropierea de acestea. Și nu vă lăsați păcăliți că sunt pui. Și în acest caz sunt periculoși.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Voiam să îi fac o poză". Turistă din Scoţia, la un pas să fie sfâşiată de urs pentru o fotografie. Cum s-a petrecut incidentul de la Barajul Vidraru din Argeş